Tittel
Kommisjonens gjennomføringsforordning (EU) 2019/1272 av 29. juli 2019 om korrigering av gjennomføringsforordning (EU) 2017/2470 om fastsettelse av unionslisten over ny mat og gjennomføringsbeslutning (EU) 2017/2078 om godkjenning av utvidelse av bruksbetingelser for betaglukaner fra gjær som ny mat-ingrediens i henhold til forordning (EF) No 258/97
Commission Implementing Regulation (EU) 2019/1272 of 29 July 2019 correcting Implementing Regulation (EU) 2017/2470 establishing the Union list of novel foods and Implementing Decision (EU) 2017/2078 authorising an extension of use of yeast beta-glucans as a novel food ingredient under Regulation (EC) No 258/97
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 7.5.2020
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

Kommisjonens framlegg | |
---|---|
Dato |
01.07.2019
|
EU-vedtak (CELEX-nr): viser også om rettsakten er i kraft | |
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
29.07.2019
|
Anvendelsesdato i EU |
19.08.2019
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
15.01.2020
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
30.04.2020
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
01.05.2020
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
01.05.2020
|
Norge

Ansvarlig departement |
Helse- og omsorgsdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
04.05.2020
|
Anvendes fra i Norge |
04.05.2020
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32019R1272 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |