Tittel
Kommisjonens gjennomføringsforordning (EU) 2018/1018 av 18. juli 2018 om tillatelse til en utvidelse av bruksområdet for UV-behandlet bakegjær (Saccharomyces cerevisiae) som et nytt næringsmiddel i henhold til europaparlaments- og rådsforordning (EU) 2015/2283, og om endring av Kommisjonens gjennomføringsforordning (EU) 2017/2470
Commission Implementing Regulation (EU) 2018/1018 of 18 July 2018 authorising an extension of use of UV-treated baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) as a novel food under Regulation (EU) 2015/2283 of the European Parliament and of the Council and amending Commission Implementing Regulation (EU) 2017/2470
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 19.12.2018
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

Kommisjonens framlegg | |
---|---|
Dato |
19.04.2018
|
EU-vedtak (CELEX-nr): viser også om rettsakten er i kraft | |
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
19.07.2018
|
Anvendelsesdato i EU |
08.08.2018
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
01.10.2018
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
05.12.2018
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
06.12.2018
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
06.12.2018
|
Norge

Ansvarlig departement |
Helse- og omsorgsdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
10.12.2018
|
Anvendes fra i Norge |
10.12.2018
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32018R1018 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |