Tittel
Delegert kommisjonsforordning (EU) 2019/934 av 12. mars 2019 om utfylling av europaparlaments- og rådsforordning (EU) nr. 1308/2013 med hensyn til vindyrkingsområder der alkoholstyrken kan økes, tillatte ønologiske framstillingsmåter og restriksjoner som gjelder for produksjon og konservering av vinprodukter, minsteinnholdet av alkohol for biprodukter og disponering av disse samt offentliggjøring av OIV-dokumenter
Commission Delegated Regulation (EU) 2019/934 of 12 March 2019 supplementing Regulation (EU) No 1308/2013 of the European Parliament and of the Council as regards wine-growing areas where the alcoholic strength may be increased, authorised oenological practices and restrictions applicable to the production and conservation of grapevine products, the minimum percentage of alcohol for by-products and their disposal, and publication of OIV file
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 7.11.2022
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

EU-vedtak (CELEX-nr) | |
---|---|
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
12.03.2010
|
Anvendelsesdato i EU |
07.12.2019
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
28.04.2021
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
23.09.2022
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
24.09.2022
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
24.09.2022
|
Norge

Ansvarlig departement |
Landbruks- og matdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
23.09.2022
|
Anvendes fra i Norge |
26.09.2022
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32019R0934 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |