Tittel
Kommisjonsforordning (EU) 2017/1237 av 7. juli 2017 om endring av forordning (EF) nr. 1881/2006 når det gjelder grenseverdi for hydrogencyanid i uprosesserte, hele, malte, knuste, kvernede, hakkede aprikoskjerner omsatt til forbruker
Commission Regulation (EU) 2017/1237 of 7 July 2017 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards a maximum level of hydrocyanic acid in unprocessed whole, ground, milled, cracked, chopped apricot kernels placed on the market for the final consumer
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 29.9.2017
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

Kommisjonens framlegg | |
---|---|
Dato |
08.02.2017
|
EU-vedtak (CELEX-nr): viser også om rettsakten er i kraft | |
Dato |
07.07.2017
|
Anvendelsesdato i EU |
28.07.2017
|
EØS

Rettsakten på norsk |
EEA Suppl. No 4, 17.1.2019, p. 91-93 |
---|---|
EØS-prosessen | |
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
16.08.2017
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
22.09.2017
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
23.09.2017
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
23.09.2017
|
Norge

Ansvarlig departement |
Helse- og omsorgsdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
25.09.2017
|
Anvendes fra i Norge |
25.09.2017
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32017R1237 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |