Tittel
Kommisjonsforordning (EU) 2020/1255 av 7. september om endring av forordning (EF) nr. 1881/2006 med hensyn til polysykliske aromatiske hydrokarboner (PAH) i tradisjonelt røket kjøtt og røkete kjøttprodukter og i tradisjonelt røket fisk og røkete fiskevarer og om fastsettelse av en grenseverdi for PAH i næringsmidler av vegetabilsk opprinnelse i pulverform som brukes i tilberedning av drikkevarer
Commission Regulation (EU) 2020/1255 of 7 September 2020 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in traditionally smoked meat and smoked meat products and traditionally smoked fish and smoked fishery products and establishing a maximum level of PAHs in powders of food of plant origin used for the preparation of beverages
Siste nytt
Kommisjonsforordning publisert i EU-tidende 8.9.2020
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

EU-vedtak (CELEX-nr): viser også om rettsakten er i kraft | |
---|---|
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
07.09.2020
|
Anvendelsesdato i EU |
28.09.2020
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde |
Norge

Ansvarlig departement |
Helse- og omsorgsdepartementet
|
---|